donderdag 28 oktober 2010

Foto's van Maasmechelen dag 4Hier zijn we weer voor de laatste keer! Het was weerom een superdag, prachtig weer en leuke activiteiten. Vanmorgen hebben we leuk gespeeld in de sportzaal. Er was een reuze springkasteel waar we ons eens goed konden uitleven. Zelfs een groot kriebelgevecht met de juffen! Daarna maakten we een rit in de spoortrein, waar we zelf moesten trappen. We deden het vèèl te goed, want in een bocht is onze trein ontspoord. Kijk hier binnenkort voor het verslag van onze reporters ter plaatse.
Dan lekker eten, met een ijsje als toetje! Mmmm!
Na de middag gingen de flinkste stappers een prachtige wandeling maken, en ondertussen hebben onze knutselaars mooie dingen gemaakt, en de zaal en de tafel versierd voor ons groot feest, waarbij onze jarigen Amissa en Tigana extra in de bloemetjes gezet werden. We bakten heerlijke pannenkoeken!
Na het avondeten was er de reflectorentocht, met zaklampen in het donker. Weet je dat onze flinkste wandelaars vandaag meer dan 10 km gestapt hebben? Wie moe was kon ondertussen rustig naar een filmpje kijken. En dan weer ons lekker warme bedje in.
Morgen inpakken en naar huis. Verwacht jullie maar aan heel enthousiaste verhalen!
Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.