dinsdag 23 oktober 2012

Maasmechelen dag 2

Dag iedereen! Vandaag was weer een superdag! Hij was wel een beetje vroeg begonnen, want om half zes waren onze vroegste vogels al wakker! Vanmorgen zijn we eerst gaan zwemmen in het toffe zwembad van ons verblijf. Kijk maar op de foto's hoe fijn dat was! Daarna zijn we zo vlug mogelijk gaan buitenspelen, want het zonnetje was weer heerlijk aan het schijnen. Deze namiddag hebben we kampen gebouwd in het bos,en overal zagen we prachtige paddestoelen. De kinderen riepen de hele tijd: "juf, hier is nog een mooie!" en de juf maar foto's nemen! Elio had ook iets speciaals gevonden: volgens hem een spuitbus om de konijnen weg te jagen. Zie maar eens op de foto wat het eigenlijk was! :) Juf Sabine had een spannend bosspel in elkaar gestoken, waar ze stickers moesten verzamelen en opdrachtjes doen. De juffen konden hen bijna niet tikken, zo snel waren ze! Als beloning mochten ze een schat gaan zoeken in de speeltuin: lekkere snoepjes voor iedereen! Mmmmm! Vanavond stond er lekkere spaghetti op het menu, en daarna zijn we nog in het donker met onze zaklampen het bos ingetrokken voor een reflectorentocht. We moesten oppassen voor de vele diepe plassen, en daarvoor werd zelfs een nieuw woord uitgevonden: "Opgeplast!" Dat was spannend, en ze hebben dat allemaal superflink gedaan. Ondertussen liggen ze allemaal in hun bedje, nadat de juffen nog een leuk bedverhaaltje hebben gelezen. Slaapwel en tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Super mooie foto's! Geniet van het mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ilse oellibrandt23 oktober 2012 om 12:51

    wat een super dag zeg !! dat was overduidelijk te zien op de mooie foto's , nog een super toffe vakantie verder voor alle kindjes en de juffen.

    Groetjes Ilse mama van Victor Robbrecht

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.