donderdag 25 oktober 2012

Maasmechelen dag 4

Dag thuisblijvertjes! Vandaag was het hier maar een grijze dag, en veel frisser dan gisteren. Het heeft ook even geregend, maar dan waren we net binnen, dus dat vonden we niet erg. Vanmorgen hebben sommige tijgers en leeuwen wat langer geslapen, want we moesten niet naar het zwembad. We hebben rustig ontbeten, en daarna mochten ze kiezen uit een leuk spel, vriendschapsbandjes maken of een groot schilderij maken. Dat was leuk. Daarna mochten we gaan rijden met een treintje waarin we zelf moesten trappen. Dat was echt tof, en we hebben hier toch wel wat sterke kinderen in actie gezien! Vanmiddag hebben we vissticks gegeten met broccolipatatjes. Iedereen vond het lekker, zelfs de kindjes die dachten dat ze geen vis lustten! Zulke flinke eters allemaal! Na de middag zijn we naar de sportzaal getrokken en hebben we heel leuk gespeeld. Er was zelfs een reuze springkasteel. En dan was het feest! We hebben pannenkoekjes gegeten en daarna hebben we gedanst op de muziek die juf An had meegebracht. Ambiance! Na het avondeten zijn we nog voor de laatste keer gaan zwemmen, en hebben de juffen fruit geschild voor iedereen. Dat was nog een lekker afsluitertje voor een leuke dag. Morgen is het inpakken, nog eens met de gocarts rijden en dan zijn we weg! Dat wordt een blij weerzien! Tot morgen!

1 opmerking:

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.