donderdag 23 oktober 2014

Bosklassen dag 4

Niet te geloven, vandaag was het al onze laatste volledige dag in Maasmechelen. Vanmorgen hebben we wat langer geslapen, maar na het ontbijt was iedereen weer goed wakker. Er stonden een heleboel leuke dingen op ons programma: spelen in de sporthal, rijden met de gocart-trein, na het middageten een leuk spel waar we geld mee konden winnen om in een spaarpotje te steken en een muzikaal pak met opdrachtjes. Dat hebben we allemaal zo goed gedaan dat er een beloning was voor iedereen: een lekker zakje chips!
Na het avondeten (het waren hamburgers! Mmmm!) gingen we nog disco-zwemmen in het donker. Wie al wat moe was kon lekker relaxen in het bubbelbad. En dan al een beetje inpakken en lekker gaan slapen. Morgen moeten alle valiezen ingepakt worden, en gaan we nog leuk buitenspelen tot het tijd is om naar huis te gaan. Verwacht ons maar terug met een valies vol vuile was, en vele verhalen! Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.