dinsdag 21 oktober 2014

Bosklassen dag 2

Hallo,

Hier zijn we weer met een heleboel foto's. Het was een feestelijk dagje vandaag, want Aristo werd 7 jaar!
Deze morgen zijn we eerst gaan zwemmen, maar daar hebben we geen foto's van. Morgen beelden van de waterpret! Daarna was het zonnetje gelukkig weer van de partij, dus konden we weer lekker buitenspelen en voetballen.
Na het middageten hebben we tussen de buien door een leuk bosspel gespeeld, en daarna was er een verjaardagsfeestje voor Aristo, met een reuze taart. Dat was smullen! Onze tijgers en leeuwen zijn ook knappe dansers, hoor.
In de sporthal hebben we plezante spelletjes gespeeld, en er was ook een springkasteel! Dan was het alweer tijd voor het avondeten en daarna mochten we kiezen tussen een film bekijken, of een avondwandeling maken met de zaklampen. Wat was het weer een toffe dag hier in Maasmechelen! Slaapwel en tot morgen!

Klik op deze foto van onze jarige om het ganse album te bekijken.


1 opmerking:

  1. Bravo Aristo met je 7 jaar. Wat een mooie taart heb jij gekregen van jouw juf. Heb je een stukje voor mij bewaard.? Jullie kunnen allemaal goed dansen, ook meester Koen en de juffen.
    Op de foto's zie ik alleen blije gezichten. Ik kan alleen maar spijt hebben dat ik niet bij jullie kan zijn. EN.... kunnen jullie goed slapen?

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.